HTML

Sziasztok, itt a Táltos.TV

2010.05.17. 19:15 Mónika@Táltos.TV

Igaz, csak 2010. júliusában indítjuk online adásunkat, de két dolgot már mától nyomon követhettek a weboldalunkon (www.Táltos.TV). Az egyik a blog, ahol folyamatosan beszámolunk a már zajló forgatási munkáinkról, a másik a programajánló menüpont.

Júliusban lendülünk bele igazán. Terveink szerint a Táltos.TV stábjával folyamatosan járjuk az országot és beszámolunk nektek mindarról, amit látunk-hallunk. Elkalauzolunk benneteket az ismertebb és kevésbé ismert magyar várakhoz, kastélyokhoz, szakrálisnak tartott helyekhez, kirándulásokat szervezünk a legszebb természeti értékeinkhez. Ellátogatunk egy-egy, általunk érdekesebbnek tartott hagyományőrző rendezvényre, bemutatunk olyan csoportokat, akik az ősi magyar szokásokat ápolják.

De foglalkozunk a jövővel is: alternatív energiákkal, biotermékekkel, környezetvédelemmel, és olyan közösségi kezdeményezésekkel, ahol a fenntartható fejlődés társadalmi modelljeivel kísérleteznek.

Tudom, sok-sok komoly téma is van ezek között, de nagyon igyekezni fogunk, hogy mindenről közérthetően, informatívan és ha a téma engedi, szórakoztatóan számoljunk be. Szóval: keressétek mától a neten a Táltos.TV-t. Nem csak saját weboldalunkon találtok meg, hanem a YouTube-on és a Vimeón is fent lesznek a videóink, továbbá van saját Facebook és MySpace oldalunk is. Írjatok, kérdezzetek, mondjátok el a véleményeteket, örömmel várunk minden érdeklődőt.

Sziasztok, itt a Táltos.TV! from Táltos.TV.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://taltostv.blog.hu/api/trackback/id/tr22010945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása